Preskoči na glavni sadržaj

X`s and O`s: U NOVOM RUHU

Postoji velika šansa da će te posao koji napraviš (ili ne napraviš) na početku karijere definirati kao igrača i zalijepiti etiketu posred čela. Ako si bio marljiv, ili imao sreće, problema uglavnom nema, plivat ćeš nizvodno s aurom pobjednika. U drugoj krajnosti, ako si zabrazdio, upao u loš kontekst ili te sreća zaobišla, pripremi prsluk za spašavanje jer plivaš kontra struja. Možda se nećeš izvući, a možda se u borbi za opstanak naučiš preživljavati i okreneš situaciju u svoju korist.
Četvorica (nekoć) žigosanih.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

DRAFT 2018: POBJEDNICI I GUBITNICI (HOOPSTER)

Ne volim NBA draft i procjenjivanje prospecata. Puno ih je, imaju čudna imena za koja mislim da mi nikada neće ući u uho, da nikada neću naučiti napisati nešto tipa – Shai Gilgeous-Alexander, ili zapamtiti je li Marvin Bagley treći, a Walker četvrti Johnnie ili Lonnie. Još k tome da ih procjenjujem kakvi će biti igrači i razbijam glavu svim silnim faktorima koji će utjecati na razvoj njihove karijere: od mehanike šuta, preko raspona ruku, pa sve do spoznaje pripada li Donte DiVicenzo talijanskom krim miljeu ili mu je samo prezime takvo. Đavolja je to rabota, prijatelji.


TRADE BEZ POBJEDNIKA (TELESPORT)

Spursi i Raptorsi su u srijedu dogovorili trade u kojem će put Kanade i Toronta Leonard i Danny Green, a u pravcu San Antonija DeMar DeRozan, Jakob Poeltl i pick prve runde 2019. godine zaštićen od 1 do 20, koji ako upadne Raptorsima pretvara se u dva picka druge runde 2020. za Spurse.