Preskoči na glavni sadržaj

EUROLEAGUE FINAL FOUR REPORT (NBACro)

Toliko sam iznerviran razvojem situacije u NBA ligi da sam se u potrazi za dozom košarkaškog natjecateljskog duha okrenuo Euroligi. Napisao sam najavu euroligaške sezone i sada pregled događaja s Final Foura. Dosta od mene. 
Obradović je poput LeBrona još jednom potvrdio da je daleko ispred svih, Fener je novi šampion a ako vas zanima kako se Agravanis snašao u roli lažne petice onda nema druge nego da pročitate to i još puno ostalih nebitnih, opskurnih i bizarnih zapažanja proizišlih iz dosade.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

PORUČNIK CARLISLE (TELESPORT)

Carlisle je dobar motivator, drži svlačionicu pod kontrolom i kvalitetno upravlja ljudskim resursima. Ipak, prije svega je taktički velemajstor koji se zna prilagoditi suparniku, detektirati njegove slabosti i vrline, a potom ih napasti ili neutralizirati. Tijekom utakmice savršeno prepoznaje namjere suparničkog stratega i uvijek razmišlja dva koraka unaprijed. U playoffu neki treneri na bačenu rukavicu uspiju odgovoriti tek u sljedećoj utakmici. Carlisleu ne treba sljedeća utakmica, on se prilagodi sljedeću četvrtinu. *LINK*

FREE AGENCY: TOP 5 POTPISA (TELESPORT)

"Sada s vremenskim odmakom i kada imamo cijelu sliku događanja u ovoljetnom free agencyju možemo napraviti kratku rekapitulaciju izborom pet najzanimljivijih poteza na tržištu."