Preskoči na glavni sadržaj

NAJAVA EUROBASKETA: GRUPA C

Da se ne lažemo, C grupa je uvjerljivo najslabija grupa na turniru. Grupe A i D imaju najviše kvalitete. 

U grupi B koliko su reprezentacije izjednačene mogla bi koš razlika odlučivati. U grupi C čak ne možeš reći ni da su domaćini neugodni pred svojom publikom jer se radi o možda i najlošijoj reprezentaciji na turniru, Rumunjskoj. Mađari definitivno nisu velesila od koje treba strahovati, a Češka je oslabljena otkazima. Krvnu sliku popravlja branitelj naslova Španjolska, ujedno i prvi favorit za osvajanje titule u Istanbulu. Za drugo mjesto borit će se Hrvatska i Crna Gora, ekipe koje vjerojatno imaju nešto za ponuditi na ovom natjecanju.
Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

PORUČNIK CARLISLE (TELESPORT)

Carlisle je dobar motivator, drži svlačionicu pod kontrolom i kvalitetno upravlja ljudskim resursima. Ipak, prije svega je taktički velemajstor koji se zna prilagoditi suparniku, detektirati njegove slabosti i vrline, a potom ih napasti ili neutralizirati. Tijekom utakmice savršeno prepoznaje namjere suparničkog stratega i uvijek razmišlja dva koraka unaprijed. U playoffu neki treneri na bačenu rukavicu uspiju odgovoriti tek u sljedećoj utakmici. Carlisleu ne treba sljedeća utakmica, on se prilagodi sljedeću četvrtinu. *LINK*

FREE AGENCY: TOP 5 POTPISA (TELESPORT)

"Sada s vremenskim odmakom i kada imamo cijelu sliku događanja u ovoljetnom free agencyju možemo napraviti kratku rekapitulaciju izborom pet najzanimljivijih poteza na tržištu."