Preskoči na glavni sadržaj

EUROBASKET NAJAVA: GRUPA B

Ako je grupa A najtvrđa od sve četiri onda je grupa B najluđa. 
Zapravo, pretendira to biti, i ako će negdje kladioničari gubiti svoj novac to će biti u ovoj skupini gdje pet reprezentacija može ugodno iznenaditi, a istovremeno i gadno podbaciti. Litva već dugo nije ono što je bila, barem stilski, ali i kao takvi se kite medaljama gdje god da se pojave. Gruzija ima Zazu što je opasnost za protivnička rebra i to je dovoljno za prolazak skupine. Italija i Njemačka imaju dosta izostanaka ali i dovoljno talenta da iznerede bilo koga, ali i izgube od bilo koga jer im je šut zakazao. Domaćin Izrael je posložio zanimljivu momčad i iza sebe će imati fanatičnu podršku publike. Ukrajinci su autsajderi grupe i od njih očekujemo samo da padaju muški. Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

DRAFT 2018: POBJEDNICI I GUBITNICI (HOOPSTER)

Ne volim NBA draft i procjenjivanje prospecata. Puno ih je, imaju čudna imena za koja mislim da mi nikada neće ući u uho, da nikada neću naučiti napisati nešto tipa – Shai Gilgeous-Alexander, ili zapamtiti je li Marvin Bagley treći, a Walker četvrti Johnnie ili Lonnie. Još k tome da ih procjenjujem kakvi će biti igrači i razbijam glavu svim silnim faktorima koji će utjecati na razvoj njihove karijere: od mehanike šuta, preko raspona ruku, pa sve do spoznaje pripada li Donte DiVicenzo talijanskom krim miljeu ili mu je samo prezime takvo. Đavolja je to rabota, prijatelji.


TRADE BEZ POBJEDNIKA (TELESPORT)

Spursi i Raptorsi su u srijedu dogovorili trade u kojem će put Kanade i Toronta Leonard i Danny Green, a u pravcu San Antonija DeMar DeRozan, Jakob Poeltl i pick prve runde 2019. godine zaštićen od 1 do 20, koji ako upadne Raptorsima pretvara se u dva picka druge runde 2020. za Spurse.