Preskoči na glavni sadržaj

X`s and O`s: MISSISSIPPI BULLET

"Glavni grad Missa je Jackson, zbog visokog stupnja kriminala i ubojstava, poznat i kao Jackistan. U Jackistanu se 1985. godine rodio Monta Ellis. U gradu u kojem ljudski život često ne vrijedi ni pišljivog boba Ellis je imao tu sreću da se uzdigne iznad neugodne svakodnevice obilježene ubojstvima, pucnjavom i drogom."

Najdražem igraču, ako treba da je kraj...Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

PORUČNIK CARLISLE (TELESPORT)

Carlisle je dobar motivator, drži svlačionicu pod kontrolom i kvalitetno upravlja ljudskim resursima. Ipak, prije svega je taktički velemajstor koji se zna prilagoditi suparniku, detektirati njegove slabosti i vrline, a potom ih napasti ili neutralizirati. Tijekom utakmice savršeno prepoznaje namjere suparničkog stratega i uvijek razmišlja dva koraka unaprijed. U playoffu neki treneri na bačenu rukavicu uspiju odgovoriti tek u sljedećoj utakmici. Carlisleu ne treba sljedeća utakmica, on se prilagodi sljedeću četvrtinu. *LINK*

FREE AGENCY: TOP 5 POTPISA (TELESPORT)

"Sada s vremenskim odmakom i kada imamo cijelu sliku događanja u ovoljetnom free agencyju možemo napraviti kratku rekapitulaciju izborom pet najzanimljivijih poteza na tržištu."