Preskoči na glavni sadržaj

KAKO SU RAPTORSI PROSULI POBJEDU (TELESPORT)

Casey pet minuta gleda kako mu se igra i momčad raspadaju i ne poduzima ništa da spasi stvar, a ja za to vrijeme ne mogu vjerovati da će možda ovaj čovjek uzeti nagradu za trenera godine. Tijekom timeouta su mu pomoćnici vjerojatno šapnuli da povuče Valančiūnasa iz igre i napokon se sjeti postaviti Sergea Ibaku na centra da prati Greena. Tada je već prekasno, jer su se gosti vratili u utakmicu običnim trikom u kojeg je Casey buljio kao da je David Copperfield ispred njega opet učinio da nestane Kip slobode. 

Analiza prve Raptors-Cavs


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

PORUČNIK CARLISLE (TELESPORT)

Carlisle je dobar motivator, drži svlačionicu pod kontrolom i kvalitetno upravlja ljudskim resursima. Ipak, prije svega je taktički velemajstor koji se zna prilagoditi suparniku, detektirati njegove slabosti i vrline, a potom ih napasti ili neutralizirati. Tijekom utakmice savršeno prepoznaje namjere suparničkog stratega i uvijek razmišlja dva koraka unaprijed. U playoffu neki treneri na bačenu rukavicu uspiju odgovoriti tek u sljedećoj utakmici. Carlisleu ne treba sljedeća utakmica, on se prilagodi sljedeću četvrtinu. *LINK*

FREE AGENCY: TOP 5 POTPISA (TELESPORT)

"Sada s vremenskim odmakom i kada imamo cijelu sliku događanja u ovoljetnom free agencyju možemo napraviti kratku rekapitulaciju izborom pet najzanimljivijih poteza na tržištu."