Preskoči na glavni sadržaj

BRB

Na kreativnoj sam pauzi svo ovo vrijeme, a nije da mi je kreacija jača strana, više sam Steve Novak. Uglavnom, tekstčina (količinski ne kvalitativno, naravno) je u pripremi, bit će kroz par dana na NBACro i blogu pa svratite vas 20 vjernih putnika namjernika koji dnevno ulazite na blog. Nakon toga idemo ustaljenim ritmom s intencijom pojačavanja pacea.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

PORUČNIK CARLISLE (TELESPORT)

Carlisle je dobar motivator, drži svlačionicu pod kontrolom i kvalitetno upravlja ljudskim resursima. Ipak, prije svega je taktički velemajstor koji se zna prilagoditi suparniku, detektirati njegove slabosti i vrline, a potom ih napasti ili neutralizirati. Tijekom utakmice savršeno prepoznaje namjere suparničkog stratega i uvijek razmišlja dva koraka unaprijed. U playoffu neki treneri na bačenu rukavicu uspiju odgovoriti tek u sljedećoj utakmici. Carlisleu ne treba sljedeća utakmica, on se prilagodi sljedeću četvrtinu. *LINK*

FREE AGENCY: TOP 5 POTPISA (TELESPORT)

"Sada s vremenskim odmakom i kada imamo cijelu sliku događanja u ovoljetnom free agencyju možemo napraviti kratku rekapitulaciju izborom pet najzanimljivijih poteza na tržištu."