Preskoči na glavni sadržaj

SPREE (NBACro)

Evo ga napokon!

Dugo se kuhao u mojoj glavi, pekao sam ga preko tipkovnice, dodavao soli, papra i bosiljka, zalijevao vinom i uljem jer je bio suh, hladio jer je bio vruć. Na kraju sam ga konzumirao 3-4 puta, na vama je red.

Volim s vremena na vrijeme ubaciti nekakvu biografiju u svoj repertoar, mogao bih i češće ali neću. Previše me podsjećaju na pisanje seminarskih radova na fakultetu, a to je trauma koju ne želim evocirati.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

PORUČNIK CARLISLE (TELESPORT)

Carlisle je dobar motivator, drži svlačionicu pod kontrolom i kvalitetno upravlja ljudskim resursima. Ipak, prije svega je taktički velemajstor koji se zna prilagoditi suparniku, detektirati njegove slabosti i vrline, a potom ih napasti ili neutralizirati. Tijekom utakmice savršeno prepoznaje namjere suparničkog stratega i uvijek razmišlja dva koraka unaprijed. U playoffu neki treneri na bačenu rukavicu uspiju odgovoriti tek u sljedećoj utakmici. Carlisleu ne treba sljedeća utakmica, on se prilagodi sljedeću četvrtinu. *LINK*

FREE AGENCY: TOP 5 POTPISA (TELESPORT)

"Sada s vremenskim odmakom i kada imamo cijelu sliku događanja u ovoljetnom free agencyju možemo napraviti kratku rekapitulaciju izborom pet najzanimljivijih poteza na tržištu."