Preskoči na glavni sadržaj

MIT O PRVOJ UTAKMICI

Postoje te neke stvari „koje lijepo zvuče, ali ništa ne znače“, rekao bi moj prijatelj. 

Sto puta ste sigurno čuli, na primjer u politici, da se „osniva stručno povjerenstvo“ za neko goruće pitanje u državi. Je li ikada itko na ovome svijetu bio u stručnom povjerenstvu? Tko ga saziva? Po kojim kriterijima? Kako se donose odluke i zaključci tu? Koliko ljudi sudjeluje? Postoji li doista stručno povjerenstvo ili je to samo fino skovan metafzički pojam da bi umirio narod, a političari ispali pametni, trezveni i parlamentarni? Hoće li se doista na kraju okupiti trust mozgova i stručnjaka za stolom i donijeti najbolje rješenje ili će odluku bez konzultacija donijeti neki moćnik na vlasti?

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

PORUČNIK CARLISLE (TELESPORT)

Carlisle je dobar motivator, drži svlačionicu pod kontrolom i kvalitetno upravlja ljudskim resursima. Ipak, prije svega je taktički velemajstor koji se zna prilagoditi suparniku, detektirati njegove slabosti i vrline, a potom ih napasti ili neutralizirati. Tijekom utakmice savršeno prepoznaje namjere suparničkog stratega i uvijek razmišlja dva koraka unaprijed. U playoffu neki treneri na bačenu rukavicu uspiju odgovoriti tek u sljedećoj utakmici. Carlisleu ne treba sljedeća utakmica, on se prilagodi sljedeću četvrtinu. *LINK*

FREE AGENCY: TOP 5 POTPISA (TELESPORT)

"Sada s vremenskim odmakom i kada imamo cijelu sliku događanja u ovoljetnom free agencyju možemo napraviti kratku rekapitulaciju izborom pet najzanimljivijih poteza na tržištu."