Preskoči na glavni sadržaj

ZABORAVI ESPANJU, ZMAJČEKI SU U MODI

Slovenci i Španjolci u polufinalu EuroBasketa trebali su odigrati zanimljivu utakmicu iz više perspektiva. 

Ponajprije radilo se o dvije ekipe koje su neporažene na turniru. Druga stvar, radilo se o sukobu stilova. Slovenci vole brži tempo, igraju kroz bekove u raširenoj formaciji i odlično nameću taj svoj ritam. Španjolci igraju sporije, kroz braću Gasol na visokom postu i rijetko kada odstupaju od zastarjelih principa igranja s dvije klasične petice što Gasoli i jesu. Konačno, treća stvar, NBA zvijezda na pretek. Sadašnjih, budućih i par prolaznika u obje momčadi. Analiza utakmice.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

PORUČNIK CARLISLE (TELESPORT)

Carlisle je dobar motivator, drži svlačionicu pod kontrolom i kvalitetno upravlja ljudskim resursima. Ipak, prije svega je taktički velemajstor koji se zna prilagoditi suparniku, detektirati njegove slabosti i vrline, a potom ih napasti ili neutralizirati. Tijekom utakmice savršeno prepoznaje namjere suparničkog stratega i uvijek razmišlja dva koraka unaprijed. U playoffu neki treneri na bačenu rukavicu uspiju odgovoriti tek u sljedećoj utakmici. Carlisleu ne treba sljedeća utakmica, on se prilagodi sljedeću četvrtinu. *LINK*

FREE AGENCY: TOP 5 POTPISA (TELESPORT)

"Sada s vremenskim odmakom i kada imamo cijelu sliku događanja u ovoljetnom free agencyju možemo napraviti kratku rekapitulaciju izborom pet najzanimljivijih poteza na tržištu."