Preskoči na glavni sadržaj

AKCIJA "ABDIKACIJA KRALJA": BOGDANOVIĆEVA OBRANA I KLJUČNA MCMILLANOVA PRILAGODBA

Da sumiram. Bojan da je u bilo kojoj drugoj roli osim ove gdje je izravno zadužen za najboljeg protivničkog strijelca s perimetra, ne bi bio ni blizu tako pouzdan defanzivac. Možda zvuči paradoksalno zbog njegovih „tankih“ defanzivnih predstava od prije koje su nam se urezale u podsvijest, ali je tako. McMillan ga je sakrio tako što ga je stavio na vjetrometinu.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

PORUČNIK CARLISLE (TELESPORT)

Carlisle je dobar motivator, drži svlačionicu pod kontrolom i kvalitetno upravlja ljudskim resursima. Ipak, prije svega je taktički velemajstor koji se zna prilagoditi suparniku, detektirati njegove slabosti i vrline, a potom ih napasti ili neutralizirati. Tijekom utakmice savršeno prepoznaje namjere suparničkog stratega i uvijek razmišlja dva koraka unaprijed. U playoffu neki treneri na bačenu rukavicu uspiju odgovoriti tek u sljedećoj utakmici. Carlisleu ne treba sljedeća utakmica, on se prilagodi sljedeću četvrtinu. *LINK*

FREE AGENCY: TOP 5 POTPISA (TELESPORT)

"Sada s vremenskim odmakom i kada imamo cijelu sliku događanja u ovoljetnom free agencyju možemo napraviti kratku rekapitulaciju izborom pet najzanimljivijih poteza na tržištu."