Preskoči na glavni sadržaj

PODCAST: OSVRT NA PRVU I NAJAVA DRUGE RUNDE PLAYOFFA (HOOPSTER)

Iz onoga što je zamalo pretvoreno u rap podcast nastala je košarkaška priča hoopsterovaca Ivana Kuštre i Tonija Lazarušića. I hvala Bogu da je tako. Dečki su radili prekovremeno pa u dvosatnom podcastu  analiziraju utakmice prve runde, psuju igrače i trenere, a za drugu filigranski precizno (LOL) predviđaju razvoj stvari na parketu i finaliste.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

DRAFT 2018: POBJEDNICI I GUBITNICI (HOOPSTER)

Ne volim NBA draft i procjenjivanje prospecata. Puno ih je, imaju čudna imena za koja mislim da mi nikada neće ući u uho, da nikada neću naučiti napisati nešto tipa – Shai Gilgeous-Alexander, ili zapamtiti je li Marvin Bagley treći, a Walker četvrti Johnnie ili Lonnie. Još k tome da ih procjenjujem kakvi će biti igrači i razbijam glavu svim silnim faktorima koji će utjecati na razvoj njihove karijere: od mehanike šuta, preko raspona ruku, pa sve do spoznaje pripada li Donte DiVicenzo talijanskom krim miljeu ili mu je samo prezime takvo. Đavolja je to rabota, prijatelji.


TRADE BEZ POBJEDNIKA (TELESPORT)

Spursi i Raptorsi su u srijedu dogovorili trade u kojem će put Kanade i Toronta Leonard i Danny Green, a u pravcu San Antonija DeMar DeRozan, Jakob Poeltl i pick prve runde 2019. godine zaštićen od 1 do 20, koji ako upadne Raptorsima pretvara se u dva picka druge runde 2020. za Spurse.